tsena dveri dlya doma-krasivyie ulichnyie dveri s dovodchikom-magnitnyim porogom-termorasshireniem

Бажаєте відчувати себе в повній безпеці у себе вдома? Для цього знадобиться, щоб встановлена вхідна група мала конкурентну високу якість. Вона має бути не звичайною, а посиленою: мати приховані петлі, протизнімні штирі, виготовлені з якісної та надійної сировини. Виробник Wisniowski (Польща) створює саме такі сучасні вироби для заміських будинків, котеджів та танхаусів. Однак його зносостійкі зовнішні системи, в порівнянні з іншими аналогічними товарами, мають багато переваг. Європейський завод Wisniowski виготовляє гарні двері для заміського будинку, які проходять тестування у спеціальних науково-дослідних лабораторіях на відповідність стандартам якості та безпеки. Системи мають клас захисту від злому як RC2, і RC3. Є багато додаткових опцій для покращення базової комплектації. Вироби виготовляються на заводі в Польщі із застосуванням нових технологій. І при цьому зовнішні вуличні двері залишаються прекрасними.

уличные входные двери производства Польша заказать входные двери-теплый алюминий-Днепр

ulichnyie teplyie dveri pod zakaz-izgotovlenie vhodnyih konstruktsiy za 14 dney

Цікаво знати:

 

tsena dveri dlya doma-krasivyie ulichnyie dveri s dovodchikom-magnitnyim porogom-termorasshireniem

РОЗГЛЯДАЄМО ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ ВХІДНІ ДВЕРІ З ЄВРОПИ: ВИВЧАЄМО КОЛЕКЦІЮ СИСТЕМ DECO

У цьому випадку існує перша та кардинальна відмінність від серій CREO та NOVA. Колекція DECO може мати різні модифікації, а саме: Plus, Basic та Light. Між собою вони мають такі відмінності: тип системи, товщина стулки, теплоізоляція, склопакет та панелі. Із загального у виробів максимально можливий розмір – 1250х2200 мм. Модифікації DECO Plus та DECO Basic відрізняються один від одного мінімально. У першому випадку використовується система MB 86 ST, глибина установки 77 мм та використовується алюмінієва вставна панель (45 мм). Також для скління використовується пакет 45 мм (0,6 Вт/м2К). Теплова ізоляція для дверей із типовим розміром 1,2 Вт/м2К. Алюмінієві двері з терморозривом DECO Basic відрізняються системою MB 70 та глибиною установки (70 мм). Також пропонується інша теплоізоляція для конструкцій із типовим розміром 1,4 Вт/м2К. Серія DECO Light має значно більше відмінностей від модифікацій, так і від інших колекцій. Тут використається система MB 60, а глибина установки – 60 мм. Тип панелі – алюміній, 35 мм, скління – двокамерне, 35 мм (1,0 Вт/м2К). У цьому рівень теплоізоляції становить 1,8 Вт/м2К.

изготовление уличных теплых дверей-Днепр, Киев, Львов

zakazat krasivuyu vhodnuyu dver-ustanovka dverey v gorodah-Kiev, Harkov, Odessa, Lvov

ЧИ МОЖУТЬ ДВЕРІ ЗОВНІШНІ ЗІ СКЛОМ І ФРАМУГОЮ БУТИ ЯКІСНИМИ: РОЗГЛЯДАЄМО І ПОРІВНЮЄМО СЕРІЮ CREO

Ця колекція також має низку конкурентоспроможних відмінностей. Вона не має модифікацій, проте є трохи більш удосконаленою, ніж серія DECO. Крім того, для неї пропонується більше палітр та дизайнерських рішень. Колекція CREO заснована на системі MB 86 SI+ та має глибину установки 77 мм. На відміну від інших систем, вона має двосторонні накладні алюмінієві панелі 77 мм. Для скління конструкції застосовують спеціальний безпечний трикамерний склопакет. Він виготовляється нарівні з полотном (77 мм), має теплу раму у стандарті та демонструє наступний коефіцієнт тепловіддачі – 0,6 Вт/м2К. Дорогі двері для котеджу CREO можуть виготовлятися до 1400Х2500 мм (найбільший базовий розмір серед колекцій). Рівень теплоізоляції для зовнішніх систем із такими параметрами становить 0,8 Вт/м2К. Крім того, лінійка має шумоізоляцію Rw 36 dB (для моделей із суцільною панеллю). Клас захисту від злому, залежно від вибраних додаткових опцій, RC2 чи RC3. Важлива перевага в даній серії – це модель CREO 300 (буде виготовлена за вашим ескізом або дизайнером).

proizvodstvo ulichnyih dverey-vorot-ograzhdeniy-izgotovlenie pod zakaz

ВУЛИЧНІ ЗОВНІШНІ ДВЕРІ ВІД ЗАВОДУ WISNIOWSKI -

КИЇВ - ДНІПРО ХАРКІВ ОДЕСА - ІВАНО-ФРАНКІВСЬК - ЛЬВІВ

evropeyskie dveri s termorazryivom dlya doma

ВИГОТОВЛЕННЯ ВХІДНИХ ДВЕРЕЙ ПРЕМІУМ-КЛАСУ: ОСОБЛИВОСТІ І ПЕРЕВАГИ КОЛЕКЦІЇ NOVA

Насамперед, про цю лінійку треба сказати, що вона була створена заводом Wisniowski відносно недавно. Колекція NOVA є найновішою та вдосконаленою. Також різниця полягає в тому, що багато елементів конструкції, зокрема декоративних, у стандарті мають чорний колір. І лише опціонально пропонується нержавіюча сталь та інші. У даній моделі використовується система AW, глибина установки – 77 мм. Істотно відрізняється панель всіх попередніх моделей. Її товщина 78 мм, а складається вона з листової сталі, пінополіуретану та клеєного бруса. Завдяки цьому, колекція NOVA є теплими дверима в приватний будинок. Для скління використовують двокамерний склопакет з теплою рамою в стандарті, проте його товщина 72 мм (0,5 Вт/м2К). Максимальний розмір трохи менше, ніж у серій DECO та CREO – 1180Х2095 мм. Рівень теплоізоляції для систем із типовими параметрами – 0,94 Вт/м2К. Дізнатися більше про цю лінійку можна тут: xn----7sbgbip5cdatx.in.ua/products/category/dveri-vhodnye-alyuminievye-wisniowski-serii-nova

теплые двери - изготовление уличных распашных конструкций - установка киев, харьков, днепр

ulichnyie teplyie dveri pod zakaz-izgotovlenie vhodnyih konstruktsiy za 14 dney

ВИБИРАЄМО КРАСИВІ ДВЕРІ З АЛЮМІНІЮ ТА СКЛОМ: ДЕ ЗАМОВИТИ ОРИГІНАЛЬНІ ВИРОБИ З ПОЛЬЩІ?

Ви плануєте придбання нової вхідної системи? Дозвольте нашим менеджерам запропонувати вам сучасні та якісні дизайнерські моделі. Це елітні вхідні системи, створені з екологічно чистої сировини. Виробляються на заводі у Польщі та мають всю необхідну сертифікацію. Також ми є офіційними дистриб'юторами бренду Wisniowski в Україні, що дає можливість торговельно-виробничій мережі «ЗАВОД ВОРІТ Дніпро» надавати найвигідніші ціни. Крім того, можливе індивідуальне виготовлення та послуги з монтажу. Відвідувачі шоу-руму, що у Дніпрі знаходиться на вул. Володимира Великого, 3Д можуть отримати персональну знижку. Для цього станьте нашим гостем в офісі та відстежуйте поточні акції пропозиції. Для отримання безкоштовної технічної консультації та розрахунку вартості виробу телефонуйте за телефонами: +38 (050) 356-21-16, +38 (067) 112-17-04.

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ
ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота